Novi dom Kristove pentekostne crkve Varaždin

S radošću objavljujemo da ćemo stalnu, tridesetak godina staru, adresu ubrzo zamijeniti novom! Bilo da ste član Zajednice, prijatelj Zajednice, povremeni posjetitelj ili tek prolaznik, zacijelo vam je dobro poznato zeleno pročelje dijela dvojnice u Trenkovoj ulici gdje smo se godinama okupljali. Tamo je održano nebrojeno bogoslužja, obilježeno više od stotinu blagdana, održano na desetke predavanja i na stotine vjeronauka; desetci novorođenčadi tamo su prineseni, desetak se parova i vjenčalo ondje, a mnogo je i onih koji su u vječnost otišli držeći to mjesto najvažnijim i najsvetijim svojim kutkom.

No kad se pojavila potreba za većim prostorom, kad je jedna prostorijica — slikovito zvana Bibliotekom — postala pretijesna za vjeronauke, pastorov ured, prostoriju za pripremanje propovjednika, spremište instrumenata i nota, naposljetku postala pretijesna i za crkvenu knjižnicu, Bog je pred nas stavio zgradu koju je godinama, vjerujemo, čuvao za nas.

Bogoslužje posvećenja, kad ćemo moliti za blagoslov Doma, bit će u nedjelju 23.10.2022. u 15 sati i svi ste dobrodošli pridružiti nam se! Naći ćete nas u predgrađu, točnije, na adresi

Varaždinska ul. 81, Kućan Marof
42 000 Varaždin.

Povedite svoje ukućane i prijatelje da se zajedno pomolimo da se slava Gospodnja spusti na to mjesto. Neka to bude mjesto Božje prisutnosti i Božjega djelovanja, mjesto Božje ljubavi i mjesto rasta! Od srca se radujemo vašem dolasku!

 

Uputstvo za vozače: skretanje kod kafića "Buba", do kraja ravno pa lijevo. Zdesna je pošljunčano parkiralište, a ulaz u crkvu je straga, a ne s glavne ceste.